Sporters waar ik mee heb gewerkt.

Mentaal trainen, begeleiden en coachen

Paardensport, Mountainbiken, Wielrennen, Schaatsen, MotoCross, Enduro, Voetbal (keepers), Hockey, Boksen, Zwemmen.

Mijn sport staat er niet bij?

Antwoord weet je wel, geen probleem. Mentaal trainen is anders dan fysiek trainen!

Welk niveau’s of levels?

WK , EK, Young Riders, Talententeams jeugd, NK, Landelijke en regionaal.

Waarom dan geen namen?

Sportpsychology heeft beroepsgeheim. Beetje jammer voor mij dat ik geen namen mag noemen. Wel lastig natuurlijk om mezelf te promoten. Maakt mijn beroep er niet minder leuk om hoor.

Als eerste ben ik natuurlijk een vertrouwenspersoon!

Geen teamsporters?

Mijn allergrootste voorkeur en interesse gaat uit naar de individuele sporter. De individuele sport leeft bij mij, met als logisch gevolg: de beste training en begeleiding die jij je maar kan wensen. Individuele sporters die in een groep (bv landenwedstrijd uitkomen)? Die kan ik wel begeleiden. Geen probleem.